TUE TOIMINTAAMME

Säätiö ottaa vastaan lahjoituksia osoittaakseen varoja edelleen kädentaitajien ammattikunnan hyväksi.

Lajoituksia ovat mm:

Testamenttilahjoitukset

TEE TESTAMENTTILAHJOITUS


(Sopiva kuva)
Oulun talousalueen käsi- ja pienteollisuussäätiön saamat testamenttilahjoitukset käytetään Oulun seudun käsi- ja pienteollisuusyritysten perinteiden sekä ammatillisen osaamisen säilymiseen ja edelleen kehittämiseen. Oulun talousalueen käsi- ja pienteollisuussäätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä avustuksia ja apurahoja sekä harjoittamalla tiedotustoimintaa LAHJOITUSVAROJEN KÄYTTÖ (Sopiva kuva)
Testamentin lahjoittajat voivat halutessaan osoittaa lahjoituksen tai osan siitä haluamalleen taholle. Pienemmät lahjoituksen antajat voivat myös toivoa kohdetta.
Vuosien varrella olemme avustaneet jakamalla lukemattomia stipendejä eri käsityöalojen opiskelijoille eri koululaitoksissa. Muun muassa Oulun seudun ammattiopisto, nykyinen Koulutuskuntayhtymä ( OSAO ) on hyvä yhteistyökumppanimme.
Olemme myös tukeneet eri yhdistyksiä ja palkinneet niissä menestyjiä.
Vahvasti olimme mukana myös Suomen yrittäjien hallinnoimassa Oman Elämänsä Sankarit kolmella vuosikurssilla, johon valitaan aina 20 eri alojen osaajaa kehittämään Suomea ja Suomen taloutta tulevaisuutta ajatellen.
Taitaja 2021 on vuosittainen kansallinen oppilaitosten eri alojen kilpailu. Siinä olemme mukana isolla panoksella ja osa hallituksemme jäsenistä toimii tuomareina ko. kilpailussa.
Stipendien jakoon on omat perusteensa ja löydät ne kotisivuiltamme.
OHJEITA TESTAMENTIN TEKEMISEEN
(Sopiva kuva) Voit testamentissasi määrätä koko omaisuutesi tai omaisuuden osuuden, jolla haluat tukea Oulun talousalueen käsi- ja pienteollisuussäätiön toimintaa. Testamenttilahjoitus käytetään huolellisen ja asiantuntevan harkinnan mukaan Oulun seudun käsi- ja pienteollisuusyritysten perinteiden sekä ammatillisen osaamisen säilymiseen ja edelleen kehittämiseen. – Testamentin tekeminen ei ole vaikeaa – On tärkeää, että testamentti täyttää tietyt muotovaatimukset, joita ilman se ei ole pätevä.
Nämä ohjeet on hyvä muistaa, kun laadit testamenttia: – Testamentin voi tehdä yksin tai puolison kanssa. Testamentin voi tehdä itse, lakimiehen avustuksella tai kääntymällä säätiömme testamenttiasiamiehen puoleen. Tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Kertalahjoitukset

KERTALAHJOITUS
(Sopiva kuva ja teksti Pienikin lahjoitus auttaa.)
Avullasi pienelläkin summalla voimme olla avustamassa mm. juuri koulusta valmistuvia/ tulevia käsityövaltaisen yritystoiminnan aloittavia yrittäjiä. Voit myös määritellä itse kohteen, johon haluat lahjoituksesi suunnata.
Katso tarvittaessa lisätietoja säätiön lahjoituskohteista testamentti osiosta.
VALITSE LAHJASUMMA
Lokero summalle:
Henkilötiedot: Etunimi ja Sukunimi
Yhteystiedot: Sähköposti ja puhelin
Lahjoita nappi, jolla pääsee pankkiohjelmaan
VOIT LAHJOITTAA MYÖS TILISIIRTONA
Lahjoita tilisiirrolla, muista merkitä viitteeksi haluamasi kohde:
Handelsbanken IBAN:FI14 3131 3001 0945 31 BIC:
Oulun Talousalueen Käsi- ja Pienteollisuussäätiön
Osoite ja y-tunnus 1567041-0

Lahjoitusten yhteydenotot kannattaa tehdä pääasiassa asiamies: Jorma Ketolalle tai kenelle tahansa hallituksen jäsenistä.

Säätiön hallinto onnittelee 50v täyttänyttä Stemma liikettä. Kuvassa Risto ja Piia Huovinen sekä Aarno ja Taimi Perätalo